Kurv

Kurven er tom I alt 0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Kombinationer, Chesspuzzles

 • Palliser: The Complete Chess Workout 2 (EVE)

  9781857449853

  Palliser: The Complete Chess Workout 2 (EVE) 189,00 DKK

  Richard Palliser, Everyman, 2012. Paperback, engelsk, 335 sider

  Dette er den længe ventede opfølger til ”The Complete Chess Workout”, Richard Pallisers meget roste bog med skakopgaver. Nu præsenterer han læseren for 1200 nye opgaver, der alle er tjekket med de nyeste skakprogrammer.

  Alle topspillerne er enige om, at det er af afgørende betydning, at man holder sin taktiske sans ved lige når man træner skak, og den letteste og sjoveste måde at opnå dette er ved at løse taktiske opgaver. Blot dét at bruge ti minutter om dagen på at løse en håndfuld opgaver, kan vise sig særdeles nyttigt for lærelystne spillere.

  Ligesom i sin første bog, tilbyder Palliser noget til spillere på alle niveauer: en stor mængde simple taktikopgaver – gafler, bindinger, røntgenangreb og matangreb – som kan studeres af begyndere og let øvede. Og derudover mange vanskelige opgaver, som kan udfordre selv de stærkeste spillere. Alle de vigtige taktiske motiver bliver vist, og der er også særlige kapitler om åbningsfælder og slutspil. Hvis læseren arbejder sig igennem denne bog, kan han med sindsro slippe sin nyfundne taktiske giftighed løs mod sine kommende modstandere!

  • En omfattende træningsvejledning om taktik i skak.
  • Alle opgaver tjekket med computerprogrammer
  • Ideel til spillere på alle niveauer.
 • Reinfeld: 1001 Brilliant Ways To Checkmate (RUS)

  9781936490820

  Reinfeld: 1001 Brilliant Ways To Checkmate (RUS) 159,00 DKK
 • Reinfeld: 1001 Winning Chess Sacrifices And Combinations (RUS)

  9781936490875

  Reinfeld: 1001 Winning Chess Sacrifices And Combinations (RUS) 149,00 DKK

  Fred Reinfeld, 2014, Russell   Paperback, 240 sider, engelsk
  - en ajourført version og med nutidens algebraiske notation

  Denne bog hører sammen med Reinfelds "1001 Brilliant Ways to checkmate". Disse kan selvfølgelig læses hver for sig, men sammen dækket de hele spektret af taktiske motiver i skak.
  Ved at læse alle opgaverne i bogen bliver du trænet i de forskellige typer af taktiske motiver.

  Om forfatteren: Fred Reinfeld (1910-1964) var i mange år en af Amerikas stærkeste spillere, Men nok mest husket som en af de største skakforfattere (også sammenlignet med nutiden), mest succesfulde og mest læste, med over 100 titler.
  Vores vurdering: en træningsbog, der stadig holder. Velegnet for begynderen, der vil videre, men også for turneringsspilleren der trænger til ny inspiration / ole knudsen

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.