Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

 • Paul Keres: World Chess Championship 1948 (VER)

  Varenummer9789198366501

  Paul Keres: World Chess Championship 1948 (VER) 269,00 DKK Inkl. moms

  2016. Paul Keres. Verendel Publishing. 540 sider, engelsk, paperback.
  - oversat af den svensk-estiske skakspiller Jan Verendel

  Dette er den første engelsk-sprogede udgave af denne klassiske bog, der oprindeligt blev udgivet i 1949 kun på estisk og russisk. Tidligere VM Garry Kasparov har kaldt denne bog for "en af de tre bedste skakbøger skrevet nogensinde".

  Den historiske scene for bogen er perioden lige efter afslutningen af 2. verdenskrig, og VM Alekhine´s død i 1946. FIDE besluttede at den nye verdensmester skulle findes igennem en turnering med 5 deltagere. Primært Botvinnik, Smyslov, Reshevsky og Keres kæmpede om tronen, og suveræn vinder blev Botvinnik med 14 point. I midterfeltet kom Smyslow med 11 point, Reshevsky og Keres begge med 10,5 point, medens Euwe måtte nøjes med 4 point. 
  Keres tilbragte adskillige måneder efter VM turneringen med at skrive denne monumentale hyldest. Bogen er berømmet for Keres´s utroligt klare beskrivelse af hvad der foregår i partierne. Præcisionen og dybden i analyserne er også uhørt, og svære at knække selv med nutidens datakraft. Samtidig er bogen en god lærebog i praktisk skak / ole knudsen

  Mere info »

VINTERFERIE I UGE 7

Skaksalget holder vinterferie i uge 7, 

Ordrer der modtages i løbet af ugen behandles mandag den 19. marts.

Vi takker for din tålmodighed.

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.