Kurv

Kurven er tom I alt 0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Playchess membership

 • Premium membership playchess.com (Chessbase)

  Premium

  Premium membership playchess.com (Chessbase) Bestillingsvarer - levering 3-7 dage 373,00 DKK Inkl. moms

  Playchess er en skakportal, hvor spillere kan mødes og spille online mod hinanden, få træning, følge kurser og online partier m./u. kommentator m.m.

   

  Køber man sig adgang, er der en live database på 8 millioner partier online. Dette gælder både, hvis man vælger Playchess Premium og Starter

   

  Der er således adgang til partier i en online database, når man køber sig Playchess-adgang. Men man får ikke selv nogen database med partier, som man kan arbejde med offline på sin egen computer.
  Sådanne databaser fra Chessbase findes på denne shop under navne Big og Mega database.  

   

  Da dette er et online produkt, så foreslår vi  at du bruger dette link: http://shop.chessbase.com/en/cat_root?ref=RF154-J0FVXA25JS 
  Du bestiller og betaler direkte på Chessbases shop, og Dansk Skaksalg som medlemmernes butik får en lille provision af købet. Din pris vil være den samme.

  Har du problemer med installation eller brugen af Chessbase, så har vi en gratis hotline mulighed for dig - på dansk. Send en email til chessbase@skaksalg.dk. I den anden ende er IM Silas Esben Lund.

   

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.