Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Sedlak: Winning with the Modern London System - part 2 (EVO)

189,00 DKK Inkl. moms

Nikola Sedlak, Chess Evolution, 2016  Paperback, 224 sider, engelsk
med undertitlen: "A complete opening repertoire for White against 1.d4,d5"

Undertitlen er meget sigende. Forfatteren begrænser sig til 1.d4,d5 2.Lf4. Forfatterens ræsonnement er således, at hvid efter 1..-Sf6 allerede er sikret asymmetrisk og spændende spil, medens det kan være svært for hvid på samme måde at opnå noget imod de solide Dronninge Gambit og Slavisk åbninger. London systemet er p.t. nærmest en modeåbning på topplan med mange stormestre som hvidspiller. Bogen indeholder mange aktuelle partier, der illustrerer varianter, men angiver også mange nye kreative ideer.

Om forfatteren: spiller selv åbningen regelmæssigt på topplan. Er serbisk stormester, med toprating 2605. Har vundet mange opens, og tog guldmedaljen på bræt 4 ved skak OL i Tromsø 2014.

Vores vurdering: en velskrevet bog, der bærer præg af stor indsigt i åbningen. Mange kreative, enkle og overraskende ideer, som jeg slet ikke havde forventet i London systemet. Velegnet for klub og turneringsspillere i niveauet 1600-2200 / ole knudsen

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.