Kurv

Kurven er tom I alt 0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Yusupov: Revision and Exam 1 - the Fundamentals (HB) (QUA)

9781784830229

Lagervare - levering 2-5 hverdage 229,00 DKK Inkl. moms

Artur Yusupov, Quality, 2016. Hardback, engelsk, 208 sider

Så er der kommet en opfølgning på den meget roste og prisbelønnede "The Fundamentals" trilogi. Denne opfølgning indeholder 432 øvelser.
Kan bruges både som en test eller opfrisker hvis man allerede har læst alle 3 fundamentals bøger, eller læses som en helt ny samling af instruktive øvelser.

Artur Yusupov var som spiller nummer 3 i verden efter de legendariske VM´er Karpov og Kasparov i årene fra 1986-1992. Men har i de seneste år primært arbejdet som træner i spektret fra eks VM Anand til lokale amatører i Tyskland, hvor han bor. Yusupovs lærebøger anbefales af vore landstrænere, og han anses som en træner og forfatter på niveau med Dvoretsky.

Vores vurdering: er du en ambitiøs spiller på vej frem, så er Yusupovs 9 lærebøger (The Fundamentals, Beyond The Basics og Mastery) plus denne opfølger et must i din udvikling/ ole knudsen
 

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.