Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Silman: How to Reassess Your Chess, 4. edition (SIL)

229,00 DKK Inkl. moms

Jeremy Silman, Siles Press, 2010.  Paperback, engelsk, 658 sider

Dette er en udvidet og helt omskrevet version af originaludgaven, der udkom i 2003, og som forlængst har fået prædikatet "en klassiker". Nogen siger den vigtigste bog siden Nimzowitsch "My System" på grund af de gennemarbejdede teorier om "imbalance-basics". Store ord, men vores vurdering er at her er en fantastisk god bog for spilleren i niveauet 1400-2100 i rating, der gerne vil opnå at bygge sine partier på et positionelt fundament på mester niveau. Fortalt i et levende sprog og med humor. Bygget op med test, der sikrer at læseren har forstået lektien/ ole knudsen 

Læs nedenunder hvad en begejstret skakpresse skriver:

 

Daniel King, The Guardian:
"Everything he talks about is practical and relevant. He discusses common problems and common positions in detail, but the book is also personal and anecdotal in a way that brings examples and ideas vividly to life (..) Excellent value."

John Watson, IM and author of over 30 chess books:
"The Rolls Royce of instructive chess books - more chess players have improved by reading How to Reassess Your Chess than any other book."

Joel Benjamin, GM, three-time U.S. Chess Champion, and chess author:
"It seems crazy for Silman to do a complete "reassessment" of his groundbreaking work, but the all-new 4th edition is better than ever! This book is a must for all players serious about improving their
game."

Gary Lane, Chess moves Magazine:
"An excellent, practical guide for the player who wants to win."
 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.